Vacature Psychosomatische Fysiotherapeut

Psychosomatische Fysiotherapeut (m/v)

Max Health Care is op zoek naar een psychosomatische fysiotherapeut (v/m)

Missie

Wij zijn ervan overtuigd dat we de gezondheid van mensen kunnen verbeteren door mensen op lichamelijk, psychologisch en sociaal vlak in beweging te zetten. Een fysiotherapeut is iemand die samen met de client op zoek gaat naar het antwoord op zijn of haar hulpvraag en hem hierbij coacht.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een persoon die mensen met veel positieve energie en vriendelijk begroet. Je hebt daar tijdens de intake ruim de tijd voor. Je geeft de client een gevoel van vertrouwen en de client voelt zich begrepen, want alleen dan kan het herstelproces optimaal plaatsvinden.

Samen met je collega fysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en andere disciplines in de omgeving ga je op zoek naar de beste zorg voor je client.

De verbijzondering psychosomatiek is een nieuw specialisme binnen onze praktijk. Voor ons en jou de uitdaging om dit te implementeren en laten groeien binnen onze praktijk.

 

Wie ben jij?

Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en hebt je master voor psychosomatische fysiotherapeut behaald (of je zit in de laatste fase van je studie).

Complexe casuïstieken daar krijg je een goed gevoel bij, je houdt van uitdaging.

Je betrekt de lichamelijke, psychologische en sociale aspecten bij de behandeling, waaronder leef- en werkomstandigheden. Met als doel het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid

Je bent iemand die graag in een team functioneert, en zoekt collega’s inter en intra disciplinair op, zeker wanneer de grenzen van je domein worden bereikt of wanneer je er niet meer uitkomt. 

Wat krijg jij?

Een beloning waar je je goed bij voelt, dit is immers belangrijk voor jouw inzet en toewijding. De vorm van beloning (op zzp basis / omzet gerelateerd of in loondienst) is bespreekbaar.

Ontwikkeling als persoon en als therapeut gaan hand in hand en staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom investeert Max Health Care in vakinhoudelijke opleidingen en in jou als persoon.

Een super leuk team met enthousiaste therapeuten die met veel passie hun werk uitvoeren

Er is binnen de praktijk veel tijd voor overleg en meetings waarin kennis wordt gedeeld en casuïstiek wordt besproken Dit allemaal doen we in een uitdagende en energieke werkomgeving met unieke faciliteiten (o.a. zwembad, buitenvelden, grote oefenzalen en ruime behandelruimtes).

Initieel starten met 16-20 uur per week met de intentie te groeien naar een vast dienstverband van 24-40 uur.

Geïnteresseerd en kom je ons team versterken?

Stuur je cv en motivatiebrief naar:

Max Health Care

Sjoerd Hepkema

E-mail: sjoerd@maxhealthcare.nl

Telefoon: 0703549328 

www.maxhealthcare.nl

Hopelijk tot snel!

NB: we verzamelen persoonlijke gegevens alleen voor selectiedoeleinden. Alle persoonsgegevens worden binnen 4 weken na afronding van de procedure vernietigd

Den Haag
Voorschoten

Locatie Den Haag

Klatteweg 109

2597KA Den Haag

T: 070-3549328

E: info@maxhealthcare.nl

Behoefte aan een goede fysiotherapeut?