Vacature Psychosomatische Fysiotherapeut

Psychosomatische Fysiotherapeut (m/v)

Vacature psychosomatische fysiotherapeut m/v (20-32 upw)

Max Health Care is een multidisciplinaire praktijk op het gebied van fysiotherapie en gezondheid. We hebben 2 locaties en verschillende samenwerkingen. Voor het uitbreiden van onze disciplines zijn wij op zoek naar een psychosomatische fysiotherapeut. De verbijzondering psychosomatiek is een nieuw specialisme binnen onze praktijk. Voor ons en jou de uitdaging om dit te implementeren en te laten groeien binnen onze praktijk.

Onze missie

Wij zijn ervan overtuigd dat we de gezondheid van mensen kunnen verbeteren door mensen op lichamelijk, psychologisch en sociaal vlak in beweging te zetten. Een fysiotherapeut is iemand die samen met de patiënt op zoek gaat naar het antwoord op zijn of haar hulpvraag en hem hierbij coacht en begeleidt.

Wat verwachten we van jou?

We zien jou als een therapeut die het een uitdaging vindt om (chronisch) pijnpatiënten te begeleiden en die kan samenwerken met andere specialisten (neuroloog, anesthesioloog, psycholoog, huisarts en orthopeed). Max Health Care werkt samen met de pijnpoli van de Eisenhower Kliniek in Den Haag. Je hebt één keer in de twee weken een multidisciplinair overleg en werkt verder ook nauw samen met de specialisten aldaar.

Wie ben jij?

 • Jij bent een ondernemende therapeut met minimaal 5 jaar werkervaring die mensen met veel positieve energie en professionalisme begeleidt;
 • Je wilt graag jezelf ontwikkelen en groeien als therapeut en als persoon binnen een dynamische en groeiende praktijk;
 • Je werkt graag samen met andere specialisten en je bent iemand die graag binnen een team functioneert en zoekt collega’s inter- en intradisciplinair op:
 • Je hebt je opleiding voor fysiotherapeut afgerond en heb je master psychosomatische fysiotherapeut behaald (of je zit in de laatste fase van je studie);

Wat krijg jij?

 • Een marktconform salaris passend bij leeftijd, werkervaring en opleiding. De vorm van beloning (op zzp basis / of in loondienst) is bespreekbaar;
 • 8% vakantiegeld:
 • Een bijdrage aan je pensioen:
 • Dagen en tijden zijn bespreekbaar:
 • Tijd en aandacht voor de ontwikkeling van jou als collega. Dit kan zijn op het gebied van (fysiotherapeutische) kennis d.m.v. van opleiding, workshops of cursussen, maar ook op persoonlijk of andere vlakken kan je je bij ons ontwikkelen:
 • Een super leuk team met enthousiaste therapeuten die met veel passie hun werk uitvoeren:
 • Een uitdagende en energieke werkomgeving met unieke faciliteiten (o.a. zwembad, buitenvelden, grote oefenzalen en ruime behandelruimtes):

Geïnteresseerd en kom je ons team versterken? Stuur je cv en motivatiebrief naar:

Max Health Care

Sjoerd Hepkema

E-mail: sjoerd@maxhealthcare.nl

Telefoon: 0703549328 

www.maxhealthcare.nl

NB: we verzamelen persoonlijke gegevens alleen voor selectie doeleinden. Alle persoonsgegevens worden binnen 4 weken na afronding van de procedure vernietigd.

Den Haag
Voorschoten

Locatie Den Haag

Klatteweg 109

2597KA Den Haag

T: 070-3549328

E: info@maxhealthcare.nl

Behoefte aan een goede fysiotherapeut?