Logo Testen en Meten

Performance testen binnen Max Health Care

Meten is Weten!

Het is mogelijk om zogenaamde performance tests bij Max Health Care af te laten nemen. We kunnen met deze testen een aantal fysieke eigenschappen in kaart brengen en vanuit hier en eventueel in samenspraak met een personal trainer een specifiek trainingsadvies geven. Het is toch fijn om nog meer uit je training te halen en te werken richting een duidelijke doelstelling?

Voor wie?

Door wie?

David Jones neemt de testen bij je af. Hij is een ervaren krachttrainer en (sport)fysiotherapeut en werkzaam binnen NOC-NSF. Hij heeft veel ervaring met het testen en meten van (top)sporters.

Welke testen bieden we aan?

1. Balanstesten

Balanstesten bieden waardevolle inzichten in het evenwichts- en stabiliteitssysteem van een individu. Ze helpen bij het identificeren van zwakke punten, cruciaal voor patiënten die revalideren na letsel of chirurgie. Daarnaast dragen deze tests bij aan valpreventie, met name belangrijk voor oudere populaties. Het monitoren van de balansvoortgang stelt trainers in staat om gerichte interventies te ontwikkelen.

2. Testen van kracht (force velocity profiling)

 • De GymAware Linear Position Transducer kan worden gebruikt voor diverse krachtoefeningen, zowel op apparaten als met barbells (losse stangen).
 • Door deze technologie toe te passen, kunnen nauwkeurige metingen worden verkregen van de kracht-snelheid relatie tijdens verschillende oefeningen.
 • Het biedt waardevolle inzichten voor het optimaliseren van trainingsprogramma’s, ongeacht of de focus ligt op krachtapparaten of vrije gewichtsoefeningen.
 • De tool is geschikt voor het testen van submaximale 1RM’s (hoeveel kracht en snelheid kun je leveren bij een bepaald aantal herhalingen.)
 • Bij gebruik bij diverse oefeningen helpt het ook bij het identificeren van mogelijke links-rechts verschillen, waardoor een meer gepersonaliseerde en gebalanceerde trainingsaanpak mogelijk is.
 • Deze aanpak draagt bij aan een effectieve training die is afgestemd op de unieke fysieke kenmerken en doelen van het individu. Voor meer informatie: https://gymaware.com/

3. Sprongtesten

 • Sprongtesten geven inzicht in kracht en explosiviteit.
 • Dit is relevant voor sporters in een health club/gym die specifieke prestatieaspecten willen verbeteren en zeker ook voor sporters die een explosieve sport beoefenen zoals balsporten en sporten waarbij gesprongen wordt.
 • Reguliere uitvoering van de sprongtesten geven een gedetailleerd inzicht in verschillende kracht- en sprongcapaciteiten.
 • Dit gevarieerde perspectief is niet alleen motiverend, maar helpt ook bij het optimaliseren van programma’s op basis van specifieke kracht- en explosiviteits kenmerken.

Wat zijn de kosten?

Je kunt in samenspraak met je trainer/fysiotherapeut kiezen uit 2 performance testen. Het afnemen van de testen, het opstellen van een rapportage en opstellen van trainingsadviezen kost €105,-.

Wat krijgen jullie hiervoor:

 • Op Maat gemaakte Performance Tests: Ontvang aangepaste performance tests voor een nauwkeurige evaluatie van jouw doelen.
 • Prestatierapportage: Directe en diepgaande rapporten met analyses voor volledige controle over je prestaties.
 • Gepersonaliseerd Trainingsadvies: Individuele adviezen om je prestaties te optimaliseren en je doelen te bereiken.

Maak in een paar stappen je afspraak met David Jones:

 1. Ga naar de pagina: Afspraak maken.
 2. Selecteer “performance testen” bij de gewenste afspraak.
 3. Selecteer “A. Performance testen” als categorie.
 4. Kies vervolgens een tijdstip en vul je gegevens in.
 5. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail.
Logo Testen en Meten

Direct bellen naar één van onze vestigingen?

Den Haag

Voorschoten