Slaapproblematiek

Iedereen slaapt wel eens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Maar als je langere tijd slecht slaapt neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in je functioneren. Op den duur brengt het ook emoties met zich mee, zoals angst, verdriet en boosheid. U vraagt zich af: Hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan? Zal ik ooit weer beter slapen?

Gespecialiseerd in slaapproblematiek

Direct behandelen, geen wachtlijst

Ruim 15 jaar relevante ervaring

Behandelingen worden vergoed

Behandeling door slaaptherapeut

Op langere termijn heeft slapeloosheid grote gevolgen voor de gezondheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat u een hogere kans hebt op het krijgen van een depressie, overgewicht en suikerziekte. Ook uw afweersysteem werkt minder goed, waardoor u vatbaarder bent voor infecties.

Een goede nachtrust is dus net zo belangrijk voor je gezondheid als bijvoorbeeld goede voeding en voldoende lichaamsbeweging.

Behandeling door een slaaptherapeut van Max Health Care richt zich op het wegnemen van je slaapprobleem. Je kunt na de behandeling weer gemakkelijker inslapen of doorslapen en gedachten beter loslaten. De slaaptherapeut heeft een erkende paramedische opleiding (fysiotherapie) gevolgd en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Daarnaast hebben ze een verplichte cursus afgerond om slapeloosheid te behandelen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo kunt u vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige zorg.

Direct bellen naar één van onze vestigingen?

Den Haag

Voorschoten