Specialisaties

slaap therapie

Slaap Therapie

Iedereen slaapt wel eens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Maar als je langere tijd slecht slaapt neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in je functioneren. Op den duur brengt het ook emoties met zich mee, zoals angst, verdriet en boosheid. U vraagt zich af, hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan? Zal ik ooit weer beter slapen? 

Op langere termijn heeft slapeloosheid grote gevolgen voor de gezondheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat u een hogere kans hebt op het krijgen van een depressie, overgewicht en suikerziekte. Ook uw afweersysteem werkt minder goed, waardoor u vatbaarder bent voor infecties.

Een goede nachtrust is dus net zo belangrijk voor je gezondheid als bijvoorbeeld goede voeding en voldoende lichaamsbeweging.

Behandeling door een slaap therapeut van Max Health Care richt zich op het wegnemen van je slaapprobleem. Je kunt na behandeling weer gemakkelijker inslapen of doorslapen en gedachten beter loslaten. De slaaptherapeut heeft een erkende paramedische opleiding (fysiotherapie) gevolgd en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Daarnaast hebben zij een verplichte cursus afgerond om slapeloosheid te behandelen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat u kunt vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige zorg.

Klatteweg 109

2597KA Den Haag

T: 070-3549328

E: info@maxhealthcare.nl

Industrieweg 4

2254AE Voorschoten

T: 06-29941267

E: info@maxhealthcare.nl

Onze specialisten op dit gebied

Hulp nodig met slaaptherapie?