Hier kun je terecht met peesklachten

Het Pees Expertise Centrum Haaglanden richt zich op het behandelen van (langdurige) peesklachten zoals de achillespees-, kniepees- en hamstringpeesklachten. Onze behandelingen vinden plaats op basis van de meest recente evidentie in combinatie met onze klinische expertise en ervaring. De behandelingen richten zich, naast het overdragen van kennis aan patiënten omtrent de blessure, op loadmanagement en gespecialiseerde oefentherapie.  Daarnaast kan het revalidatieproces worden ondersteund met verschillende interventies.

Gespecialiseerd in peesklachten

Direct behandelen, geen wachtlijst

Ruim 15 jaar relevante ervaring

Behandelingen worden vergoed

Gespecialiseerde therapeuten

Onze gespecialiseerde therapeuten hebben allen jarenlange ervaringen met het complexe proces van het revalideren van peesklachten. Zij kunnen u als geen ander begeleiden naar het weer klachtenvrij kunnen uitvoeren van uw sport, dagelijks leven of andere activiteiten.

Het Expertise Centrum Peesklachten Haaglanden beschikt over een groot netwerk van specialisten op gebieden die van invloed kunnen zijn op de peesklachten. Hierbij moet gedacht worden aan medisch specialisten, podologen, diëtisten en specialisten op het gebied van slaap en herstel. Deze kunnen indien nodig snel en efficiënt worden ingeschakeld.

U kunt bij het Pees Expertise Centrum terecht met de volgende peesklachten:

Ook ander overbelastingsklachten van pezen kunnen wij beoordelen en behandelen. Dit gaat altijd in overleg met betrokkenen. Neemt u hiervoor contact op met het centrum.

Direct bellen naar één van onze vestigingen?

Den Haag

Voorschoten