Ontmoet ons team

Marion Louwers

Massagetherapeut

In 2005 is Marion afgestudeerd aan Pedagogische Hogeschool De Kempel te Helmond in Brabant. Aansluitend heeft ze haar gymbevoegdheid MRT/bewegingseducatie aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven behaald.
In haar jeugd heeft ze waterpolo op hoog niveau gespeeld. Ze gaf zwemles aan kinderen, volwassenen, ouderen en gehandicapten waarvoor ze de opleiding zwemleider A + B heeft behaald. 
Na ruim 10 jaar met plezier in het onderwijs gewerkt te hebben was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Ze besloot het avontuur op te zoeken en op reis te gaan. De vrijheid, verwondering, het nemen van eigen beslissingen en de ondernemerslust hebben haar als persoon gevormd wie ze nu is. “Krachtig en integer naar mezelf zijn waar ik beroepsmatig als ervaringsdeskundige veel voor een ander kan betekenen.” Ze heeft in Portugal, de Caribbean en op Ibiza gewoond.
Na deze prachtige ervaring besloot ze zich te vestigen in Den Haag dichtbij zee waar ze het liefst is.

Een kennis attendeerde haar om de opleiding voor masseur te gaan volgen. Marion heeft een passie voor alles wat met gezondheid te maken heeft en massages hebben haar altijd veel rust en ontspanning gebracht. Haar missie is om anderen zich bewuster te laten worden van zichzelf en hun lichaam. Een massage brengt je even helemaal in het NU.

Aanraking is onze eerste ervaring en behoefte in het leven. Het is de diepste verbinding om ons veilig en geliefd te voelen. Anderen energieker, vitaler en met een glimlach naar buiten zien gaan is waar ze het meest van geniet. Door een massage krijg je de gelegenheid om tot rust te komen en om het hoofd leeg te maken.

Bij een massage staat het effect op de totale mens centraal. Naast dat een massage rustgevend en kalmerend werkt heeft het nog vele voordelen zoals; verbeterde doorbloeding, verbeterde stofwisseling- en spierfunctie. Algemene verbetering van het welbevinden. Invloed op het krachtgevoel, invloed op de verdieping van de ademhaling, slaapbevordering en invloed op de stemming en psyché. 

Na een massage voel je je zowel diep ontspannen als energiek en dan realiseer je je hoeveel spanning je eigenlijk meedraagt in je lichaam.

“Ik geloof erin dat ontspanning de enige manier is om lichaam en geest sterk en gezond te houden.”

Naast het aanbieden van massages werkt Marion ook als zweminstructeur voor Max Health Club.
In haar vrije tijd sport ze veel, geniet ze van het surfen, yoga en beoefent ze iedere dag Qi gong. 

“Ik heb mezelf altijd de ruimte gegeven om me te blijven ontwikkelen en dát maakt mij een heel gelukkig persoon.”

Aanbod massages:

 • Ontspanningsmassage  
 • Bindweefselmassage
 • Cupping Therapie
 • Holistisch Energetische Massage.

Arend Weijs

Fysiotherapeut

Arend heeft zijn fysiotherapie opleiding afgerond aan de Hogeschool Leiden. Vrijwel direct na zijn afstuderen is hij begonnen bij Max Health Care. Zijn interesses liggen binnen de sport. Hij heeft zelf intensief geroeid en heeft tevens roeiteams gecoacht. Deze vaardigheden kan hij goed inzetten binnen de revalidatie van blessures. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten. Zo zijn hardlopen, fietsen, zwemmen en crossfit/fitness de sporten die hij graag in zijn vrije tijd beoefend. Door het sporten is zijn interesse in de fysiotherapie ook aangewakkerd. Het behandelen van problemen aan het beweegapparaat bleek zeer interessant en mensen weer op de been helpen bleek precies dat gene te zijn waar hij zijn voldoening uit haalt.

Naast zijn werkzaamheden bij Max Health Care, is Arend verantwoordelijk voor de paramedische begeleiding bij voetbalvereniging HVV

Arend is verder tweetalig opgegroeid en spreekt daarom vloeiend Engels

Opleidingen:

• Fysiotherapie
• McKenzie therapie

Specialisatie’s:
• Kruisband revalidatie, enkelklachten, rugklachten

• Sportgerelateerde blessures
• Peesklachten

Specialisaties

theo van de leur

Theo van de Leur

Fysiotherapeut

Theo is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool leiden. Direct na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan bij Max Health Care. Voor zijn carrière als fysiotherapeut begon was hij werkzaam in de fitnessbranche als fitness instructeur. Mede hierdoor ligt zijn interesse daarom ook voornamelijk in de sportspecifieke revalidatie. Naast algemeen fysiotherapeut mag Theo zich sinds 2018 ook IAS sportfysiotherapeut noemen nadat hij met succes de opleiding tot sportfysiotherapeut heeft afgerond aan de International Academy for Sportsience. Door de jaren heen heeft hij zich verder nog gespecialiseerd in dry-needling, Mulligan therapie en voet en enkel gerelateerde problematiek.

Theo heeft in het verleden verschillende sporters en sportteams begeleid. Zo heeft hij een aantal jaar gewerkt voor de Nederlandse Volleybalbond. Hier heeft hij topsporters begeleid en ondersteund met het behalen van hun successen. Daarnaast is hij jarenlang fysiotherapeut geweest van het eerste team van voetbalclub H.V.V. te Den Haag

Opleidingen:

 • Fysiotherapie
 • Sportfysiotherapie
 • Dry needling
 • Mulligan therapie

Specialisatie’s:

 • Knie, onderbeen, enkel en voetklachten
 • Peesklachten
 • Sportgerelateerde blessures
 • Groei gerelateerde problematiek

Specialisaties

christel hendriks

Christel Hendriks

Fysiotherapeut

Christel Hendriks studeerde in 2011 af aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft zij gewerkt in verschillende fysiotherapiepraktijken. Zij heeft zich gespecialiseerd in mobilisatietechnieken volgens Mulligan Concept. Sinds 2016 heeft ze diverse yoga-opleidingen in het buitenland gevolgd, waarna ze zelf als opleider les heeft gegeven aan yogadocentenopleidingen, gericht op anatomie en therapeutische inzet van yoga.

In de afgelopen jaren is zij zich verder gaan specialiseren op het gebied van myofasciale behandeling, volgens Anatomy Trains Structural Integration en Slings Myofascial Training. Dit is een holistische benadering waarbij er gebruik wordt gemaakt van manuele fascie-technieken én beweging van de patiënt, gericht op de bindweefselverbindingen (fascia) in het lichaam. Het fasciale systeem is een web van bindweefsel in ons lichaam die zorgt voor verbinding, en (als alles goed gaat) voor beweging. Dit weefsel verdeelt de krachten en geeft ons steun en vorm.

Door bijvoorbeeld een blessure, operatie, langdurige klachten of emotionele belasting kunnen compensatiepatronen ontstaan in houding en beweging, die vervolgens een domino-effect kunnen creëren, en klachten kunnen veroorzaken soms een stuk verder weg in het lichaam.

Deze opleidingen volgt Christel in Australië. Omdat deze specialisatie in Nederland nog vrij nieuw is, hoopt ze, – o.a. als opleider, - eraan bij te dragen om dit in Nederland meer te integreren binnen de fysiotherapie. Haar interesse ligt o.a. in behandeling van houding gerelateerde klachten, chronische klachten aan houdings- en bewegingsapparaat, nek- schouderklachten en Frozen Shoulder klachten specifiek.

“Het kijken naar het gehele lichaam en de onderlinge verbindingen, om samen met de patiënt op zoek te gaan naar meer balans en gemak, in zowel houding als beweging, is wat mij beweegt”.

Naast fysiotherapie biedt Christel binnen de praktijk Structural Bodywork sessies aan.

Naast haar werk houdt Christel van studeren en zich blijven verdiepen in haar vak. Daarnaast is ze al een aantal jaren betrokken bij enkele vrouwenorganisaties in Nepal, en houdt ze van hardlopen en yoga.

Opleidingen: 
 • Bachelor Fysiotherapie
 • Mulligan Concept
 • 500RYT Yoga docente
 • Anatomy Trains Structural Integration (myofasciale manuele therapie)
 • Slings Myofascial Training
 
Specialisaties:
 • Knie-, schouder- en hoofdpijnklachten, houding gerelateerde klachten
 • Litteken behandeling
 • Chronische pijnklachten houding- en bewegingsapparaat

Specialisaties

sjoerd hepkema

Sjoerd Hepkema

Eigenaar

In 2004 is Sjoerd afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na zijn afstuderen kwam hij al snel in aanraking met (top-) sport waardoor hij na zijn studie fysiotherapie is gestart met de master sportfysiotherapie. Sjoerd heeft bij verschillende sportbonden (tennisbond / hockeybond) en sportverenigingen gewerkt waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan binnen de sportmedische begeleiding van sporters. Hij miste binnen de sportfysiotherapie een hands-on benadering en dit was de reden om te starten met de opleiding manueel therapie welke hij in 2014 heeft afgerond. Samen met de cursus McKenzie en de manueel therapie is hij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van de wervelkolom, heup- en schouderproblematiek maar heeft ook nog altijd veel kennis van sport gerelateerde blessures elders in het lichaam.

Tevens is het interessant dat hij veel weet over slaapproblematiek. Hij begeleidt cliënten die slaapproblemen hebben of hun slaap en herstel willen optimaliseren. Hij is onderdeel van het NOC-NSF High Performance Team, een select groepje topsportfysiotherapeuten die olympische programma’s begeleiden. Sjoerd heeft zich in deze hoedanigheid jarenlang bezig gehouden met het begeleiden van de Nederlandse Beachvolleyballers zowel in het topsportcentrum In het Zuiderpark te Den Haag als op de internationale beachvolleybal tour en olympische spelen van Rio in 2016

Naast dat Sjoerd (mede-) eigenaar van Max Health Care is geniet hij van zijn gezin (twee kinderen) en vindt het heerlijk om zelf te sporten. Hij heeft altijd getennist en is nu vooral aan het schaatsen, wielrennen, hardlopen en kitesurfen.

Opleidingen:

 • Fysiotherapie
 • Master Sportfysiotherapie
 • Master Manuele Therapie
 • McKenzie therapie
 • Hoofdpijnklachten
 • Slaaptherapeut

 

Specialisaties:

 • Wervelkolom, schouder, heup
 • Hoofdpijnklachten
 • Slaapproblematiek
 • Sport gerelateerde blessures

Specialisaties

lars beuming

Lars Beuming

Eigenaar

Lars heeft eerst het CIOS in Overveen afgerond alvorens te beginnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden waar hij in 2005 is afgestudeerd. Hij is toen een aantal jaren werkzaam geweest in een particuliere praktijk en de afdeling orthopedie van het Bronovo ziekenhuis. Naast deze werkzaamheden volgde hij de master sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht die hij in 2008 heeft afgerond. In 2011 heeft hij Max Health Care fysiotherapie opgericht. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in schouder en knie problematiek evenals dry needling en musculoskeletale schouderechografie.

Naast het werk op de praktijk is Lars van 2007 tot 2018 fysiotherapeut geweest van de eerste teams van hockeyclub Klein Zwitserland. Ook is Lars van 2010 tot 2022 verbonden geweest als (top)sportfysiotherapeut aan Beachvolleybal Team Nederland. In deze hoedanigheid heeft hij de Nederlandse beachvolleyballers begeleid op de olympische spelen van Rio de Janeiro in 2016 en de olympische spelen van Tokyo in 2021. Lars is nog altijd verbonden aan het NOC-NSF High Performance Team, een selecte groep topsportfysiotherapeuten die olympische programma’s begeleiden. Sinds januari 2023 is hij ook Extended Scope specialist en werkt hij bij een huisarts. In deze rol ziet hij patiënten met klachten aan het beweegapparaat en mag hij patienten verwijzen en diagnostiek aanvragen om zo de huisarts te ontlasten.

 

In zijn vrije tijd doet Lars aan tennis, fitness en hardlopen.

Opleidingen:

 • Fysiotherapie
 • Master sportfysiotherapie
 • Dry needling
 • Musculoskeletale echografie
 • Extended Scope specialist

 

Specialisaties:

 • Knie- en schouderklachten
 • Dry Needling
 • Sport gerelateerde blessures

Specialisaties

Behoefte aan een goede fysiotherapeut?