Ontmoet ons team

Arend Weijs

Fysiotherapeut

Arend heeft zijn fysiotherapie opleiding afgerond aan de Hogeschool Leiden. Vrijwel direct na zijn afstuderen is hij ook begonnen bij Max Health Care. Zijn interesses liggen binnen de sport. Hij heeft zelf intensief geroeid en heeft tevens roeiteams gecoacht. Deze vaardigheden kan hij daarom goed inzetten binnen de revalidatie van blessures. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten, zo zijn hardlopen, fietsen, zwemmen en crossfit/fitness de sporten die hij graag in zijn vrije tijd beoefend. Door het sporten is zijn interesse in de fysiotherapie ook aangewakkerd. Het behandelen van problemen aan het beweegapparaat bleek zeer interessant en mensen weer op de been helpen bleek precies het gene te zijn waar hij zijn voldoening uit haalt.

Arend is verder tweetalig opgegroeid en spreekt daarom vloeiend Engels

Opleidingen:
• Fysiotherapie

Specialisatie’s:
• Kruisband revalidatie, enkelklachten, rugklachten
• Sportgerelateerde blessures

Specialisaties

theo van de leur

Theo van de Leur

Fysiotherapeut

Theo is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool leiden. Direct na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan bij Max Health Care. Voor zijn carrière als fysiotherapeut begon was hij werkzaam in de fitnessbranche. Mede hierdoor ligt zijn interesse daarom ook vornamelijk in de sportspecifieke revalidatie. Naast algemeen fysiotherapeut mag Theo zich sinds 2018 ook IAS sportfysiotherapeut noemen nadat hij met succes de opleiding tot sportfysiotherapeut heeft afgerond aan de International Academy for Sportsience. Door de jaren heen heeft hij zich verder nog gespecialiseerd in Dry-needling, Mulligan therapie en voet en enkel gerelateerde problematiek.

Naast zijn werkzaamheden op de praktijk is Theo verantwoordelijk voor de paramedische begeleiding bij voetbalvereniging HVV en is hij werkzaam als fysiotherapeut voor de Nederlandse Beach Volleybalbond.

Opleidingen:

 • Fysiotherapie
 • Sportfysiotherapie
 • Dry needling
 • Mulligan therapie

 

Specialisatie’s:

 • knie, onderbeen, enkel en voetklachten.
 • Sportgerelateerde blessures
 • Groei gerelateerde problematiek

Specialisaties

christel hendriks

Christel Hendriks

Fysiotherapeut

Christel Hendriks studeerde in 2011 af aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft zij gewerkt in verschillende fysiotherapiepraktijken. Zij heeft zich gespecialiseerd in mobilisatietechnieken volgens Mulligan Concept. Sinds 2016 heeft ze diverse yoga-opleidingen in het buitenland gevolgd, waarna ze zelf als opleider les heeft gegeven aan yogadocentenopleidingen, gericht op anatomie en therapeutische inzet van yoga.

In de afgelopen jaren is zij zich verder gaan specialiseren op het gebied van myofasciale behandeling, volgens Anatomy Trains Structural Integration en Slings Myofascial Training. Dit is een holistische benadering waarbij er gebruik wordt gemaakt van manuele fascie-technieken én beweging van de patiënt, gericht op de bindweefselverbindingen (fascia) in het lichaam. Het fasciale systeem is een web van bindweefsel in ons lichaam die zorgt voor verbinding, en (als alles goed gaat) voor beweging. Dit weefsel verdeelt de krachten en geeft ons steun en vorm.

Door bijvoorbeeld een blessure, operatie, langdurige klachten of emotionele belasting kunnen compensatiepatronen ontstaan in houding en beweging, die vervolgens een domino-effect kunnen creëren, en klachten kunnen veroorzaken soms een stuk verder weg in het lichaam.

Deze opleidingen volgt Christel in Australië. Omdat deze specialisatie in Nederland nog vrij nieuw is, hoopt ze, – o.a. als opleider, - eraan bij te dragen om dit in Nederland meer te integreren binnen de fysiotherapie. Haar interesse ligt o.a. in behandeling van houding gerelateerde klachten, chronische klachten aan houdings- en bewegingsapparaat, nek- schouderklachten en Frozen Shoulder klachten specifiek.

“Het kijken naar het gehele lichaam en de onderlinge verbindingen, om samen met de patiënt op zoek te gaan naar meer balans en gemak, in zowel houding als beweging, is wat mij beweegt”.

Naast fysiotherapie biedt Christel binnen de praktijk Structural Bodywork sessies aan.

Naast haar werk houdt Christel van studeren en zich blijven verdiepen in haar vak. Daarnaast is ze al een aantal jaren betrokken bij enkele vrouwenorganisaties in Nepal, en houdt ze van hardlopen en yoga.

Opleidingen: 
 • Bachelor Fysiotherapie
 • Mulligan Concept
 • 500RYT Yoga docente
 • Anatomy Trains Structural Integration (myofasciale manuele therapie)
 • Slings Myofascial Training
 
Specialisaties:
 • Knie-, schouder- en hoofdpijnklachten, houding gerelateerde klachten
 • Litteken behandeling
 • Chronische pijnklachten houding- en bewegingsapparaat

Specialisaties

bernard versteegh

Bernard Versteegh

Osteopaat

Sinds hij zich kan herinneren is Bernard altijd gefascineerd geweest door het menselijk lichaam. Hoe alles samenhangt en de mogelijkheid van het lichaam om zich aan te passen en te herstellen.

Na het behalen van zijn HAVO diploma in 2001 heeft hij een jaar gebackpackt door Australië en Nieuw-Zeeland. In 2002 is hij begonnen met de studie fysiotherapie bij Thim van der Laan in Utrecht. Vervolgens heeft hij op meerdere plekken stage gelopen om zo veel mogelijk kennis en praktijkervaring op te doen van de verschillende disciplines, inzichten en behandelmethoden. Na het afronden van zijn studie is hij gaan werken bij een fysiotherapiepraktijk in Den Haag. In die tijd heeft hij in zijn vrije tijd ook een jaar lang een voetbalteam als fysio onder zijn hoede gehad, om zich ook meer te specialiseren in sportblessures en de behandeling ervan.

Hij heeft jaren met plezier als fysiotherapeut gewerkt. Toch bleef er altijd een gevoel dat hij iets miste in de behandeling en filosofie van het vak. Hij kreeg het idee dat hij vaak symptomatisch aan het behandelen was, in plaats van op zoek gaan naar de dieperliggende oorzaak.

Al vrij snel kwam Bernard uit bij de osteopatische geneeswijze. De brede visie en de holistische aanpak om de mens niet in delen te zien, maar als een geheel, sprak hem meteen aan. Bij osteopathie wordt dieper in gegaan op een oorzaak, die veelal zit in een ander gebied dan de daadwerkelijke klacht. Deze filosofie van een geneeswijze was precies wat hij zocht.

In 2009 is hij dan ook begonnen met de 6-jarige opleiding osteopathie aan het college Sutherland in Amsterdam. Eind 2015 heeft hij alle theorie en praktijk examens afgerond en in januari 2016 heeft hij zijn casuïstiek examen met succes afgerond. In februari 2018 heeft hij zijn thesis afgerond.

Sinds begin 2017 werkt Bernard met veel plezier samen met Max Health Care in Max Health Club, waar hij zich onder andere concentreert op het behandelen van sportblessures en andere lichamelijke klachten.

Bernard gelooft sterk in het oplossen van een klacht door middel van een multidisciplinaire aanpak. Daarom werkt hij intensief samen met huisartsen, (manuele)fysiotherapeuten, mesologen en andere disciplines.

Specialisaties

sjoerd hepkema

Sjoerd Hepkema

Mede-eigenaar

In 2004 is Sjoerd afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na zijn afstuderen kwam hij snel in aanraking met (top-) sport waardoor hij snel na zijn studie fysiotherapie is gestart met de Master Sportfysiotherapie. Sjoerd heeft bij verschillende sportbonden en sportverenigingen gewerkt  waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan binnen de sportmedische begeleiding van sporters. Hij miste binnen de sportfysiotherapie een hands-on benadering en dit was de reden om te starten met de opleiding Manueel Therapie welke hij in 2014 heeft afgerond. Samen met de cursus McKenzie en de manueel therapie is hij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van de wervelkolom, heup en schouder problematiek maar heeft ook nog altijd veel kennis van sportgerelateerde blessures elders in het lichaam.

Tevens is het interessant dat hij veel weet over slaapproblematiek. Hij begeleid cliënten welke slaapproblemen hebben of hun slaap en herstel willen optimaliseren. Hij is onderdeel van het NOC-NSF High Performance Team, een select groepje topsportfysiotherapeuten die olympische programma’s begeleiden. Sjoerd begeleid in deze hoedanigheid de Nederlandse beachvolleyballers in het verwezenlijken van hun olympische droom.  

Naast dat Sjoerd (mede-) eigenaar van Max Health Care is geniet hij van zijn gezin (twee kinderen) en vindt het heerlijk om zelf te sporten. Hij heeft altijd getennist en is nu vooral aan het schaatsen, wielrennen, hardlopen en kitesurfen.

Opleidingen:

 •  Fysiotherapie
 •  Master Sportfysiotherapie
 •  Master Manuele Therapie
 •  Mc Kenzie therapie
 •  Hoofdpijnklachten
 •  Slaaptherapie

Specialisatie’s:

 •  Wervelkolom, schouder, heup, hoofdpijnklachten
 •  Slaap
 •  Sportgerelateerde blessures

Specialisaties

lars beuming

Lars Beuming

Oprichter

Lars heeft eerst het CIOS in Overveen afgerond alvorens te beginnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden waar hij in 2005 is afgestudeerd. Hij is toen een aantal jaren werkzaam geweest in een particuliere praktijk en de afdeling orthopedie van het Bronovo ziekenhuis. Naast deze werkzaamheden volgde hij de master sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. In deze periode (2011) heeft hij ook Max Health Care fysiotherapie opgericht. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in schouder en knie problematiek evenals dry needling en musculoskeletale echografie.

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. Naast zelf sporten is hij 10 jaar fysiotherapeut geweest van zowel heren als dames 1 van H.C. Klein Zwitserland. Sinds 2010 is hij verbonden aan de Nederlandse Volleybal Bond als fysiotherapeut van Beachvolleybal Team Nederland. In deze hoedanigheid heeft hij de Nederlandse beachvolleyballers begeleid op de olympische spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Lars is onderdeel van het NOC-NSF High Performance Team, een select groepje topsportfysiotherapeuten die olympische programma’s begeleiden.

In zijn vrije tijd doet Lars aan tennis, fitness en hardlopen.

Opleidingen: 

 •     Fysiotherapie
 •     Master sportfysiotherapie
 •     Dry needling
 •     Musculoskeletale echografie

 

Specialisatie’s:

 •     Knie en schouderklachten
 •     Dry Needling nek en schouder
 •     Sportgerelateerde blessures

Specialisaties

Behoefte aan een goede fysiotherapeut?