Gespecialiseerd in massages

Direct behandelen, geen wachtlijst

Ruim 15 jaar relevante ervaring

Behandelingen worden soms vergoed

Massage

Een massage is een heerlijke manier om je geest en lichaam te laten ontspannen. Even ontkoppelen van het drukke leven, je lichaam rust en ontspanning geven, even helemaal weg in het hier en NU, dat is toch heerlijk!

Aanraking is belangrijk voor ons als mensen, dit is zelfs wetenschappelijk bewezen. Wanneer je wordt aangeraakt, komen er een aantal stoffen vrij. Deze stoffen zijn onder andere oxytocine, dopamine en endorfine. Bij aanraking verminderd het gehalte van het stresshormoon cortisol en stijgt oa het gehalte oxytocine. Oxytocine geeft je een ontspannen en relaxed gevoel. Dit alles draagt bij aan een beter herstel.

Tijdens de massage staat het effect op de totale mens centraal. Je lichaam en geest worden door middel van massagetechnieken in een totale ontspanning gebracht. Zo haal je nog meer uit je herstel na een training of drukke dag. Wees lief voor je lichaam en boek nu een massage! 

Max Health Care biedt de volgende massages aan

  • Ontspanningsmassage  
  • Bindweefselmassage
  • Hollistische massage
  • Cupping therapie

Onze ontspannings- en bindweefselmassages duren 50 minuten. Een hollistische massage duurt 80 min. Cupping kan 25 of 50 min duren afhankelijk van doel en het behandelgebied. Aan het begin van de massage wordt overlegd met de masseur welke massage je zou willen en welke goed voor je is.

Het is ook mogelijk een massagepakket te kopen. Koop je 10 massages, dan krijg je er 1 gratis!  Kijk onder algemeen bij tarieven voor de prijzen.

Afspraak maken? Scan de QR code als je op desktop kijkt, of klik op de QR code als je op mobiel kijkt.