Informatie contractering

Beste cliënt van Max Health Care,

Sinds 2011 leveren wij hoogkwalitatieve (sport)fysiotherapie en manueel therapie in een fantastische omgeving aan u als cliënt van Max Health Care. Met veel plezier werken wij samen met u aan het oplossen van uw klachten. Deze kwaliteit en tevredenheid zien wij terug in de waardering die u ons geeft in reviews. Sinds de oprichting van Max Health Care is de waardering van de cliënten gemiddeld nooit lager geweest dan een 9.0. 

Helaas wordt deze klanttevredenheid en kwaliteit niet op alle vlakken gewaardeerd door de zorgverzekeraars. Dit komt mede tot uiting in de tarieven die aan ons worden betaald voor onze dienstverlening en de excessieve (administratieve) eisen die worden gesteld bij het aangaan van een contract met een zorgverzekeraar. Uit onderzoek dat is uitgevoerd in samenwerking met de zorgverzekeraars blijkt dat het tarief 20% te laag is om kostenefficiënt te kunnen werken d.w.z. investeren in kwaliteit, scholing, apparatuur e.d. Ook de huidige hyperinflatie heeft niet geleid tot redelijke compensatie of tariefsreparatie van de kant van de zorgverzekeraars terwijl er wel ieder jaar extra (administratieve) eisen worden gesteld aan de fysiotherapeuten. Daarom heeft Max Health Care helaas moeten besluiten met de volgende zorgverzekeraars geen contract af te sluiten voor het jaar 2023.

  • Zorg en Zekerheid (Labels: Zorg en zekerheid / AZVZ)
  • Menzis (Labels: Menzis / Anderzorg / HEMA / Vink Vink) 
  • EU care (Aevitea) 

 

Dit betekent dat, indien u als cliënt in 2023 verzekerd bent bij een van deze zorgverzekeraars en van onze diensten gebruik wilt maken, u de rekening eerst zelf aan ons dient te voldoen en deze dan kan indienen bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar vergoed dan een deel van de rekening. 

U kunt natuurlijk tot 1 januari 2023 veranderen van verzekeraar zodat u zonder bijkomende kosten bij ons geholpen kan worden. Dit is eenvoudig en snel geregeld. Verzekeraars die wij  kunnen aanbevelen zijn ONVZ en DSW. Deze restitutieverzekeraars (vrije keuze van zorgverlener) hebben een tarief dat nog niet voldoende is maar stellen geen onredelijke administratieve eisen aan fysiotherapeuten. Het advies is om altijd een restitutiepolis af te sluiten en geen naturapolis. Bij een restitutiepolis mag u zelf uw arts of zorgverlener kiezen ongeacht of de verzekeraar een contract heeft met deze arts of zorgverlener.

Max Health Care biedt u echter ook nog een ander alternatief!

Geen aanvullende verzekering afsluiten maar wel verzekerd zijn van topkwaliteit fysiotherapie? Kies voor een pakket fysiovitaliteit van MAX HEALTH CARE !!

90% van de mensen kiest hun aanvullende verzekering op basis van de vergoeding fysiotherapie. Zo’n verzekering kan duur uitpakken zeker als u met meerdere gezinsleden bent en niet iedereen fysiotherapie gebruikt. Dat kan anders!!

Het is ook mogelijk bij Max Health Care voordelig een pakket fysiovitaliteit in te kopen. Er zijn pakketten van 5, 10, 15 of 20 behandelingen te koop. Hoe hoger het aantal behandelingen dat u inkoopt, hoe voordeliger het wordt!! U kunt dit pakket gebruiken voor alle leden van uw gezin of familie en het heeft geen einddatum!! Deze behandelingen kunt u inzetten voor (sport)fysiotherapie, manuele therapie, een consult bij de slaaptherapeut, een massage, of een medische personal training bij een van onze gespecialiseerde collega’s

Een simpele rekensom laat u al snel het voordeel zien: 

Een huishouden met 4 personen boven de 18 jaar betaald gemiddeld 20 euro per persoon per maand voor 10 behandelingen fysiotherapie per persoon per jaar. Deze behandelingen zijn niet uitwisselbaar, kunnen alleen voor fysiotherapie worden gebruikt en zijn alleen geldig voor dat kalenderjaar. 4 x 20 euro voor 12 mnd komt uit op een bedrag van 960 euro per jaar. Aan het eind van het jaar bent u deze behandelingen kwijt, ook als u de behandelingen niet gebruikt. 

Stel dat u een pakket fysiovitaliteit van 15 behandelingen koopt bij Max Health Care. Zoals gezegd kan dit pakket gebruikt worden voor (sport)fysiotherapie, manuele therapie, slaaptherapie, een massage of een medische personal training en is geldig voor het hele gezin en heeft geen einddatum! Dus de behandelingen die u niet gebruikt zijn ook in de jaren daarna geldig. Zo kan het voordeel zeker in opeenvolgende jaren snel oplopen! 

U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Pakket 5 behandelingen  = € 47,50  per behandeling (totaal € 237,50)

Pakket 10 behandelingen = € 45,50  per behandeling (totaal € 455,-)

Pakket 15 behandelingen = € 43,50  per behandeling (totaal € 652,50)

Pakket 20 behandelingen = € 41,50 per behandeling = (totaal € 830,- )

Wij denken u hiermee een mooi alternatief te bieden voor een aanvullende zorgverzekering. 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op per email / telefonisch of whatsapp. We staan u graag te woord.

Met hartelijke groet,

Het team van Max Health Care