Algemene fysiotherapie

Wat houdt onze fysiotherapie in?

Bij onze fysiotherapie in Den Haag helpen onze fysiotherapeuten mensen met problemen die zij ondervinden bij het bewegen. Fysiotherapie kan helpen bij het verminderen van klachten tijdens het bewegen maar ook bij het voorkomen hiervan. Zo helpen wij ook mensen met bewegingsbeperkingen die het gevolg zijn van een ziekte of aandoening bij onze praktijk in Den Haag. Onze fysiotherapie specialisten proberen, in samenspraak met u, zo goed mogelijk de kwaliteit van bewegen en leven voor u te verbeteren.

Bij welke klachten helpt algemene fysiotherapie?

Bij onze fysio in Den Haag kunnen we u helpen met uiteenlopende klachten:

  • Pijnklachten in het lichaam
  • Ademhalingsproblemen
  • Krachtsvermindering
  • Zwellingen
  • Beperkingen in de beweging


Deze aandoeningen kunnen op verschillende manieren ontstaan. Het is belangrijk zo snel mogelijk deze aan te pakken. Hoe sneller wij er bij zijn, hoe makkelijker de behandeling zal zijn voor u.

Waarom bij Max Healthcare?

  • Gepersonaliseerde behandelmethode afhankelijk van u voorkeuren.
  • Wij hebben momenteel geen wachttijden.
  • Gekozen als High Performance Partner van TeamNL.
  • Wij hebben ruim 20 jaar ervaring.

Hoe ziet een behandeling bij ons eruit?

Eerst ga je samen kijken met een gespecialiseerde fysiotherapeut naar jouw wensen, lichamelijke situatie en doelen die je zelf hebt. Daarna gaat de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen. Door middel van verschillende oefeningen, adviezen en behandelingen wordt er geprobeerd om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Naast mensen helpen om zo meer bewegingsvrijheid te krijgen werken onze fysiotherapeuten in Den Haag ook steeds meer aan de preventieve gezondheidszorg om zo te voorkomen dat mensen (op latere leeftijd) belemmerd kunnen worden in het alledaagse bewegen.

Den Haag
Voorschoten

Locatie Den Haag

Klatteweg 109

2597KA Den Haag

T: 070-3549328

E: info@maxhealthcare.nl

Arend Weijs

Fysiotherapeut

Arend heeft zijn fysiotherapie opleiding afgerond aan de Hogeschool Leiden. Vrijwel direct na zijn afstuderen is hij ook begonnen bij Max Health Care. Zijn interesses liggen binnen de sport.

Specialisaties

Theo van de Leur

Fysiotherapeut

Theo is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool leiden. Direct na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan bij Max Health Care. Voor zijn carrière als fysiotherapeut begon was hij werkzaam in de fitnessbranche.

Specialisaties

theo van de leur

Christel Hendriks

Fysiotherapeut

Christel Hendriks studeerde in 2011 af aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft zij gewerkt in verschillende fysiotherapiepraktijken. Zij heeft zich gespecialiseerd in mobilisatietechnieken volgens Mulligan Concept.

Specialisaties

christel hendriks

Bernard Versteegh

Osteopaat

Sinds hij zich kan herinneren is Bernard altijd gefascineerd geweest door het menselijk lichaam. Hoe alles samenhangt en de mogelijkheid van het lichaam om zich aan te passen en te herstellen.

Specialisaties

bernard versteegh

Sjoerd Hepkema

Mede-eigenaar

In 2004 is Sjoerd afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na zijn afstuderen kwam hij snel in aanraking met (top-) sport waardoor hij snel na zijn studie fysiotherapie is gestart met de Master Sportfysiotherapie.

Specialisaties

sjoerd hepkema

Lars Beuming

Oprichter

Lars heeft eerst het CIOS in Overveen afgerond alvorens te beginnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden waar hij in 2005 is afgestudeerd.

Specialisaties

lars beuming

Ontmoet onze specialisten

Arend

Theo

Christel

Bernard

Sjoerd

Lars

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in Den Haag?