Fysiotherapie

In onze fysiotherapiepraktijken in Den Haag en Voorschoten helpen onze (sport-) fysiotherapeuten en manueel therapeuten mensen met problemen die zij ondervinden bij het bewegen. Fysiotherapie kan helpen bij het verminderen van klachten tijdens het bewegen, maar ook bij het voorkomen hiervan. 

Wat doet de Sportfysiotherapeut?

De sportfysiotherapeut richt zich op het begeleiden van cliënten die beperkingen ervaren bij het beoefenen van hun sport of hobby. Dit kan gaan om een blessure of overbelastingsklachten maar ook bijvoorbeeld om een revalidatie na een voorste kruisband operatie. De sportfysiotherapeut heeft tevens veel kennis omtrent belasting en belastbaarheid, training en herstel. Klachten die veel worden gezien door de sportfysiotherapeut zijn: schouder-, elleboog-, pols- en handblessures. Tevens ziet de sportfysiotherapeut veel heup-, knie-, enkel en voetblessures. Zowel topsporters als breedtesporters kunnen terecht bij de sportfysiotherapeut.

Sportfysiotherapie
manuele therapie
Manuele therapie
dry needling
Dry needling
mckenzie methode
McKenzie methode
echografie
Echografie
medical taping
Medical taping
mulligan therapie
Mulligan therapie
sport fysiotherapie

Sportfysiotherapie

manuele therapie

Manuele Therapie

dry needling

Dry Needling

mckenzie methode

McKenzie Methode

echografie

Echografie

medical taping

Medical Taping

mulligan therapie

Mulligan Therapie

Bij onze fysio in Den Haag en Voorschoten kunnen wij u helpen met uiteenlopende klachten:

  • Pijnklachten in het lichaam
  • Ademhalingsproblemen
  • Krachtvermindering
  • Zwellingen
  • Beperkingen in de beweging

Deze aandoeningen kunnen op verschillende manieren ontstaan. Het is belangrijk om deze zo snel mogelijk aan te pakken. Hoe sneller wij er bij zijn, hoe makkelijker de behandeling zal zijn voor u.

Eerst ga je samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut kijken naar jouw wensen, lichamelijke situatie en doelen die je zelf hebt. Daarna gaat de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen. Door middel van verschillende oefeningen, adviezen en behandelingen wordt er geprobeerd om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Naast het helpen van mensen om meer bewegingsvrijheid te krijgen, werken onze fysiotherapeuten in Den Haag en Voorschoten ook steeds meer aan de preventieve gezondheidszorg om te voorkomen dat mensen (op latere leeftijd) belemmerd kunnen worden in het alledaagse bewegen.